Sueca anomena fill predilecte al pintor local Conrado Meseguer

0
302

Meseguer va donar un quadre a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sueca ha decidit anomenar Fill Predilecte del municipi al pintor Conrado Meseguer, després de l’acord aconseguit en sessió plenària el passat mes de maig. “Amb este importantíssim gest, el consistori vol reconéixer públicament la valuosa trajectòria professional i personal de l’artista suecà, qui sempre ha declarat l’amor que li unix a la seua terra i les seues tradicions, tal com es reflectix en la seua pintura.

És important, a més, que este tipus d’homenatges es realitzen en vida de l’homenatjat”, ha afirmat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. “Conrado és un model per als ciutadans del seu poble, i és per això que mereix ser distingit amb este títol. La seua obra artística, el seu amor per la seua terra i les seues gents, i la seua faceta solidària, com ara el treball que realitza desinteressadament en favor dels discapacitats psíquics i físics, li fan digne de qualsevol tipus de reconeixements i, en este cas, la ciutat que li va veure nàixer no podia ser menys”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

L’acte de nomenament com a Fill Predilecte a Conrado Meseguer tindrà lloc el pròxim 12 de setembre, a partir de les 20 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here