Senyor Montalvá, on està vosté? / Opinió: Ximo Garcia

0
440

Els mosquits continuen picant en el camp, en el poliesportiu Martínez Aspar, en la ruta que va d’Alzira a Carcaixent, en el malecó, en les Barraques, i fins que arribe l’hivern i  baixen molt les temperatures seguiran multiplicant-se, picant i xuplant la sang dels nostres veïns, amb  perill, com bé deia vostè  al mes d’agost, de poder contagiar malalties. Dic deia per que de sobte li han censurat la veu els seus caps i com bon i disciplinat pepero ha callat mentres els seus conciutadans continuen patint les picadures  d’una plaga de mosquits cada vegada més gran.

Voldria pensar que l’excusa és la falta de fons en el Consell, però resulta que sí que hi ha diners per gastar-se 300.000 euros amb el partit de la selecció de bàsquet en Castelló i no n’hi ha per donar una solució a aquestes plagues que estan causant molèsties durant mesos als veïns d’Alzira i la Ribera.

I mentres es disparen les vendes de líquids repel·lents dels mosquits i  de productes farmacològics per a alleujar les picadures, els ciutadans es podem preguntar si no hi ha interessos ocults per a no acabar amb les plagues veient com es van passant la pilota d’uns a altres els polítics que podien solucionar el problema. Voldria pensar que no, però en aquest país de dirigents corruptes ja es dubta de tot.

Senyor Montalvá, esperem que al menys sabran agrair a l’ Ajuntament de Carcaixent el que al veure que la senyora Elena no podia fer  res  contra els insectes posaren  a la disposició dels alzirenys les reserves de repel·lents contra els mosquits que tenien als seus centres comercials, i que de moment es l’única solució que tenen els ciutadans per a evitar les molèsties dels insectes, una despesa més a pagar els ciutadans per la mala gestió dels governants.

Ximo Garcia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here