Les formacions IPA i Demócrates Valencians treballaran juntes

0
429

Iniciativa per Alzira (IPA) i Demòcrates Valencians (DV) signaren ahir un acord d’associació. Des d´este moment, les dos formacions es comprometen a treballar juntes i cooperar -tant a nivell municipal, com autonòmic- per a preparar les següents eleccions, en què aniran col.ligades. D´esta manera, es preserva tant la independència local d´Iniciativa per Alzira com la unitat del discurs centrista, regenerador i de proximitat al ciutadà que els alzirenys compartixen amb Demòcrates Valencians.
En les anteriors eleccions locals, celebrades en 2011, Iniciativa per Alzira va obtindre 924 vots, a pesar de les dificultats que els va ocasionar el PP local, molt preocupat perquè un projecte d´Alzira i per Alzira poguera entrar a l´Ajuntament.

Per això, amb esta aliança estratègica, IPA reforça la presència del poble en un projecte conjunt valencià, per a què la veu d´Alzira arribe on ha d´arribar; i, alhora, Demòcrates Valencians enfortix la seua presència a la Ribera, comarca on ja compta amb diverses agrupacions.
En l´acte estaven presents Paco Cerveró –qui lidera la formació alzirenca-, junt amb diversos membres del col.lectiu, i una representació dels Demòcrates de Benicull del Xúquer, Carcaixent, Cullera, Montserrat, Rafelguaraf, Sollana i Tavernes de la Valldigna. Entre ells, Carles Choví –coordinador general-, Alexandre Llopis de Pau –secretari d´Organització- i Pep Gonzàlez –secretari d´Implantació.
Ipa considera útil i necessària aquest acord, vist el vist aquesta legislatura, amb l’àmbit creat a conseqüència de les mentires, l’engany i la corrupció a la qual ens ha avocat el partit que ens governa.
Sense perdre la nostra ident

Signatura de l’acord a Alzira

itat local deguem i estem en el dret d’apostar per les iniciatives necessàries per acabar en aquesta plaga d’autocràcia i desprestigi polític.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here