Fanalets i Mostra Internacional de Dansa a l’Alcúdia

0
451

En la jornada festiva de hui en honor a la patrona de l’Alcúdia la Mare de Déu de Oreto, destaca el Taller del Fanalet i l’actuació del grup folklòric uruguaià, Tierra Adentro, que inicia la Mostra Internacional de Dansa. A més del show amb temàtica de platja previst a l’Àgora Jove.  Les fotos de David Pascual corresponen a la jornada d’animació infantil celebrada ahir.

A les 9 del matí, quarta disparà de carcasses. Hui des de la Plaça del País Valencià.
A les 10 del matí, a la porta dels supermercats Mercadona, Vidal i Más i Más, recollida solidària d’aliments per al Banc d’Aliments l’Alcúdia. La recollida serà en tots els casos de 10 del matí a 1 de la vesprada.
Organitza: Banc d’Aliments l’Alcúdia, amb la col·laboració de l’Ajuntament.
A les 11 del matí, a la plaça del Tirant lo Blanc, la companyia Globus animació organitza Jocs Tradicionals i Manuals per a tots.
A partir de les 5 i f ins les 8:30 de l a vesprada, jornada de portes obertes a la Clínica Dental Somriures, a l’Avgda. Antoni Almela 4, on s’impartiran tècniques de raspallat de dents i es repartirà entre tots els assistents un kit d’higiene dental de forma gratuïta. Organitza: Clínica Dental Somriures i l’Alcúdia Qualitat.
Des de les 6 fins les 8:30, degustació de mels i pans de mel i tallers per als menuts, a l’establiment Mel i salut, en Avinguda Antoni Almela.

14. Tots els assistents seran obsequiats amb mostres d’Apichoc. També se sortejarà un pack de l’Abella Maya entre totes les compres del dia.
A càrrec de Mel i Salut i l’Alcúdia Qualitat.
A les 7:30 de la vesprada, i en la mateixa Avinguda Antoni Almela 6, gran desfilada a peu de carrer de la col·lecció “Retorn al cole” patrocinada per Base Esport Martí. Organitza: Base Esport Martí i l’Alcúdia Qualitat.
A les 6 de la vesprada, al Parc del Patinatge, tindrà lloc el Taller del Fanalet, recuperant velles tradicions locals: fer fanalets amb la corfa dels melons d’Alger. Organitzat per la Colla la Rosca i els Dimonis Enroscats, amb la col·laboració de la CANSO.
A la mateixa hora i en el mateix Parc del patinatge, tindrà lloc el segon Assaig de Negrets d’estes festes. Si et vas perdre l’anterior, encara pots provar a pujar o a fer pinya en una de les torres de la Muixeranga de

l’Alcúdia.
A les 11 de l a nit, davant la Sènia de Sant Antoni, comença la 16a Mostra Internacional de Dansa, dins dels actes de celebració del cinquantenari del Grup de Dansa de l’Alcúdia, amb l’actuació del grup folklòric uruguaià Tierra Adentro.
A les 11:30 de la nit, s’apagaran les llums de la Plaça Tirant lo Blanc per a donar l’entrada al Passacarrer del Fanalet. Acompanyats pels alumnes de Tabal i Dolçaina i la Colla la Rosca, desfilaran tots els fanalets fets amb la corfa de meló durant la vesprada. En arribar a la Plaça, l’Ajuntament regalarà polos per a tots els participants. Organitzat per la Colla la Rosca i Els Dimonis Enroscats.
El passacarrer eixirà a les 11 de la nit de la Plaça del País Valencià i anirà pel carrer Major, Joan Baptista Osca, Calvo Acacio i Jaume Roig,fins la plaça Tirant lo Blanc.
Al voltant de les 12 de la nit, a la Plaça Tirant lo Blanc començarà la primera revetlla de les Festes Majors, a càrrec de l’Orquestra La Pato Daniel.
A la mateixa hora i a l ’Àgora Jove, BEACH PARTY + HARLEM SHAKE OFICIAL FESTES 2013, festa show amb temàtica playera…flotadors, tiburons unflables, mini piscina, pilotes de platja, bikinis, pareos, banyadors… amb la música més fresqueta de l’estiu!!! i la bomba… gravació en directe del Harlem Shake Official de les festes 2013. Si voleu eixir en ell, ens vegem cap a les 2:30 de la nit a l’Àgora!!!

Fotos: David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here