L’amateur del Ciutat d’Alzira jugarà al grup IX de la 2ª Regional

0
378
Vicent Penalba durant un entrenament

L’escola del Ciutat d’Alzira FB ha recuperat l’equip amateur perdut la temporada pasada i jugarà la próxima en el grup IX de la 2ª Regional. Un grup format per 14 conjunts de la Ribera, un de la Costera, el Barxeta, i tres de l’Horta Sud; el Silla CF “B”, el Picasent CF “B” i el UD Esperanza de Silla.

Els equips riberencs són; Rafelguaraf, Ath. Albalat, Algemesí CF, Guadassuar, Castelló de la Ribera, Tous, Manuel-L’Énova, L’Alcúdia “B”, Alberic Atlétic, Sumacárcer, Cárcer, Pobla Llarga, Benimodo i Ciutat d’Alzira.
Al front del conjunt alzireny es troba el tècnic, Vicent Penalba, que ha entrenat a nombrosos cadets i juvenils de la comarca i ha estat de segon entrenador de Dani Ponz a l’antic EMFU Juvenil quan jugava en la categoría Nacional.
Penalba es trova “molt il.lusionat” amb este nou projecte. El passat dissabte el Ciutat d’Alzira donà una molt bona imatge davant l’Alberic Atlétic tot i perdre per un gol a zero i demà dimecres s’enfrontarà, en altre partit amistòs preparatori per a la lliga, a Tulell davant l’Ath. Albalat a partir de les 19,30 hores.
La competició començarà el pròxim dia 15 en el grup IX de la Segona Regional amb el següent ordre de joc:
Rafelguaraf – UE L’Alcúdia B
Ath. Albalat – Alberic Atlétic
Algemesí – Sumacárcer
Guadassuar – Picasent B
Castelló de la Ribera – Esperanza
Tous – Cárcer
Silla B – Pobla Llarga
Barxeta – Ciutat d’Alzira
Manuel-L’Énova – Benimodo
Gabinet de Premsa
CIUTAT D’ALZIRA FB 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here