Dani Miquel i Manuel Puchol entretenen els menuts i els adults de l’Alcúdia

0
502

El conta contes Dani Miquel va entretindre ahir per la vesprada els més menuts amb l’espectacle, «Musiqueries 2» a la Casa de la Cultura, mentre els adults s’ho passaren d’allò més bé per la nit amb l’actuació del monoleguista local Manuel Puchol a la Plaça Tirant lo Blanc.

Les activitats festives previstes per a hui dimarts són batejades com el Dia del Cinema:

Programa dimarts

Dani Miquel ahir / foto: David Pascual

Manuel Puchol, anit / Foto: David Pascual

A les 9 del matí, omplirem el Parc de la Generalitat i el poble sencer amb el soroll de la despertà.
A les 11 del matí, a la plaça Tirant lo Blanc, “Historietes Medievals”,animació infantil a càrrec de la companyia de teatre l’Esclat.
A les 5 de la vesprada, partida d’exhibició infantil de raspall al carrer Colom, corresponent al Primer Trofeu de Pilota Valenciana Josep Lluís Bausset.
En acabar, partida de raspall en modalitat absoluta, que enfrontarà als subcampions d’Espanya en categoria absoluta: Juan del Genovés i Coeter contra Moltó i Moro.
Després de la partida de pilota i al mateix carrer Colom, Assaig de Negrets. Vine i comprova que no és tan difícil fer una torre!
A les 10 de l a nit, i fins que comence la MACRODISCOMÒBIL,
animació de la Xaranga Xiringo.
A les 6 de la vesprada al carrer Cal·lígraf Antoni Sanchis 10, reunió de Tuppersex impartida per Punto Genial, i amb sorteig per als assistents. L’entrada és lliure i limitada.
Per a reservar plaça crida al telèfon 96 254 10 73.
Organitza: Perruqueria Carmen Martínez i l’Alcúdia Qualitat.
A les 10:30 de l a nit, al Parc de la Florida, representació del sainet valencià “L’Hort de Manus”, d’Alfons Alborch a càrrec del grup de teatre de la falla Pensat i Fet d’Alberic.
A les 12 de la nit, converteix-te en un personatge “de cine” i transforma el teu cadafal en un plató cinematogràfic per a la Macrodiscomòbil.
Demostra’ns que amb només uns complements et pots fer el rei del cel·luloide!
A la mateixa hora, a l’Àgora Jove, festa a càrrec del grup de facebook “Rememberos dels 90 l’Alcúdia” per primera vegada a l’Àgora Jove, un festival remember dels 90, amb màxima potència. Un dels seus
estandarts serà el responsable de fer que reventeu les soles de les sabates. En cabina DJ Rubén Benavent.

Fotos: David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here