La Trobada de Xarangues anima els carrers de Corbera

0
256

Les quatre xarangues de la Ribera participants en la Trobada han animat este matí el municipi de Corbera amb els seus passacarrers i amb l’exhibició realitzada a migida a la Plaça Major d’este poble riberenc.

Poc després de les 9 del m

Xaranga F.B.I. de Corbera

atí eixien des de la Plaça Major, les xarangues L’Àmbit 33 de Sueca, la Cafrà de Fortaleny junt Dessiguidats de Favara i F.B.I. de Corbera, la xaranga organitzadora de l’event. La seua música ha donat color a l’inici festiu en honor a la patrona, la Mare de Déu del Castell.

Al mateix temps els menuts s’ho han passat d’allò més bé amb els unflables d’aigua insta.l.ats davant l’esglèssia i l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here