El mosquit tigre i la mosca negra s’escapen vius este estiu en la Ribera

0
495

La comissió formada per reprsentants municipals de la Ribera i dels sindicats agraris AVA i LA UNIÓ ha protagonitzat este migdia la primera reunió amb el director general de Medi Ambient, i en la que el membre del Consell s’ha compromés a convocar una reunió en la que participen les tres conselleries implicades.

A més la Generalitat proporcionarà un tècnic especialista que estudie el problema, és a dir que detecte els focus de la plaga del mosquist i la mosca negra i concrete les formes de combàtre-la.

Preocupa el pròxim estiu

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira, Enrique Montalvá, s’ha mostrat «satisfet» davant esta primera presa de contacte i ha manifestat a Riberaexpress que «a estes altures el que ens preocupa és el pròxim estiu, després que la plaga s’ha duplicat en els últims tres anys». Montalvà ha afegit que «tots deuen asumir les seues responsabilitats».

Problema de salut

El representant de LA UNIÓ en la comissió del mosquit tigre, Llorenç Capsi, ha expresat a este portal digital la seua confiança en que «la Generalitat estarà a la altura i no regatejarà mitjans per a beneficiar la ciutadania». Tot i aixó Capsi ha declarat que «en cap cas que utilitzant la dispersió de competències els llauradors tinguen que patir , donat que el problema pot convertir-se en un greu problema de salut».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here