El II CIM de Sueca projectarà 4 llargmetratges i 45 curts

0
285

Un total de 4 llargmetratges i 45 curtmetratges formen la segona edició del Cinema Internacional de Merda (CIM) de Sueca. Enguany se celebrarà del 9 al 15 de setembre al C. M. Bernat i Baldoví de Sueca. Les sessions seran de dilluns fins divendres a les 19:30 i a les 21 hores, a més el diumenge tindrà lloc l’entrega de premis també a les 21 hores.

El divendres hi haurà una sessió extra les 23 hores amb la pel·lícula filipina The Grave Bandits que tancarà el festival. De les 13 sessions de projecció totes seran gratuïtes.

Aquesta és la segona edició del CIM, especialitzat en Serie B, Serie Z, Trash, Gore i Underground. El festival té un abast internacional i recull obres de diferents països com ara França, Bèlgica, els EUA, o Argentina. Aquest any el festival manté la quantia dels premis (1.500 euros) i a més incorpora un premi nou per a obres de nova creació, estrenades durant els anys 2012 i 2013.

La filosofia del CIM-Sueca és recolzar les iniciatives audiovisuals més independents, contraculturals, antindustrials, inclassificables, inassimilables i lliures i premiar la creativitat per damunt dels mitjans tècnics. El CIM aspira a establir-se com a alternativa als festivals estàndard i a donar visibilitat a produccions que no tindrien cabuda en els circuits comercials. Qualsevol producció on prevalguin les ganes, la il·lusió i el bon rotllo per damunt dels interessos econòmics es benvinguda al CIM.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here