Alberic fa un pas de vianants a la redona de La Mona

0
435

Desde fa alguns anys, podriem remontar-se a la legislatura de Enrique Carpi i Faustino Sala, els veïns de la finca situada en la Avda. La Ribera Alta, nº 2, i veïns que van a passejar al Sector “R”, venien reivindicant un pas de vianants a la redona de la Mona, que pilla mes a prop per entrar en el nucli urbà, segur i ben senyalitzat. Hi ha que dir, que el tram, es molt concurrit pel tràfic procedent de l’autovia (ctra. De Tous), de la Avinguda de la Muntanyeta, i de la propia Avda. Ribera Alta.

L’alcalde, Toño Carratalá, davant els raonaments del veïns, s’ha possat mans a l’obra, i ja està fent-se el pas de vianants, a l’altura del nº1  i nº 2, de la avinguda Ribera Alta, que en pocs dies estarà finalitzada.

Els veïns han mostrat la seua satisfacció, perque un alcalde, els ha escoltat i donat solució a les seues reivindicacions.

Eduardo Sala – Corresponsal 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here