Xúquer Viu reclama a l’Assut de Carcaixent l’accés «lliure» als espais fluvials

0
513

L’Assut de Carcaixent, situat entre Càrcer i Sumacàrcer, és un paratge al que tradicionalment els veïns i veïnes dels pobles pròxims, han acudit en Pàsqua i en estiu per gaudir amb amics i famílies.

 Un dia van posar una porta impedint el pas de vehicles i permetent el pas de vianants, fins que fa uns mesos posaren una tanca tot al voltant del terreny que impedeix als ciutadans anar a l’assut pel camí que han utilitzat secularment.

 Xúquer Viu recolza als veïns i veïnes de la zona que pensen que la Sèquia s’ha apropiat d’un camí que és públic, com ho és el riu i els seus espais d’aigua.   

 

L’Assut de Carcaixent

Els veïns de Sumacàrcer, Beneixida, Alcàntera, Carcer i Cotes volen passar a l’assut com s’ha pogut fer des de temps immemorials.  Per això i per demanar la retirada immediata de la porta que impedeix el pas als vianants, el properdivendres 30 d’agost a les 12:15 del matí tindrà lloc una concentració al costat de la tanca que impedeix l’accés al paratge.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here