La tempesta deixa prop de 50 l/m2 a Cullera i rebenta l’asfalt de la carretera del Far

0
249

La intensa pluja d’este matí ha alçat vàries passarel.les de fusta i rentapeus d’algunes platges i ha rebentat l’asfalt de la carretera del Far a l’altura de Los Olivos, segons Culleratv.

La intensa pluja que va caure ahir ha perjudicat algunes zones de Cullera. La carretera del Far ha hagut de ser tallada pel matí al trànsit a l’altura de la platja de Los Olivos a causa de la pluja. El fem i la terra procedents del barranc de la muntanya ha taponat la claveguera i l’asfalt no ha aguantat i ha rebentat. Esta mateixa vesprada encara estava tallat un carril al trànsit i estaven treballant els efectius per tapar provisionalment el forat perquè el trànsit puga transcórrer amb normalitat per esta zona.

La força de l’aigua s’ha endut al seu pas també alguns rentapeus i passarel.les de fusta com les de la platja de Capblanc que presentava hui este aspecte.
Sense dubte la pluja és la protagonista estos dies que marquen per a molts el final de les vacances  d’estiu i que ens permeten imatges quasi inimaginables, les platges pràcticament buides en ple mes d’agost a Cullera.

Los chubascos tormentosos de distribución irregular se concentraron especialmente en Cullera donde se han medido 48,5 litros por metro cuadrado en un periodo de poco más de dos horas.

Según han informado a EFE fuentes de la Agencia Estatal de Meteorología (Aemet), desde media mañana se están registrando chubascos con tormenta en el litoral de las comarcas valencianas de La Ribera y La Safor.

Fuentes del Centro de Coordinación de Emergencias (CCE) de la Generalitat han informado que de momento no tienen constancia de que se haya producido incidencia alguna en las zonas afectadas por la lluvia.

La tormenta, según Aemet, se ha concentrado especialmente en Cullera, donde desde pasadas las 8.30 de la mañana hasta cerca de las once, se han registrado 48,5 litros por metro cuadrado.

En la provincia de Valencia se han medido 8,4 litros por metro cuadrado en Llaurí, 7,5 l/m2 en Godelleta, 5 l/m2 en Buñol o 4 en Oliva; en la de Alicante se han registrado 5,6 litros por metro cuadrado en Xàbia o 2,6 l/m2 en Ibi; y en la de Castellón 1 l/m2 en Sant Joan de Moró.

Según las fuentes, la tormenta

Foto: Culleratv

de rayos registrada ayer en distintos puntos de la Comunitat Valenciana ya ha remitido, y aunque durante la noche no se han producido precipitaciones los chubascos han vuelto a registrarse a primera hora de la mañana.

EFE

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here