La falta de neteja del Barxeta fica en perill les vivendes pròximes de La Pobla LLarga

0
304

Un any més, el PSPV-PSOE de La Pobla Llarga es veu obligat a denunciar la falta de neteja del barranc de Barxeta i la perillositat que suposa de cara a la tardor. Les imatges, d’este mateix matí, demostren l’obstrucció total dels ulls del pont i la impossibilitat de drenatge en cas de fortes pluges.

La vegetació ha pres definitivament tot el llit del barranc i les canyes obstruïxen especialment els punts més crítics, com els ulls dels ponts en la zona de l’avinguda de l’estació, com es pot apreciar a les imatges. Els socialistes de La Pobla aconseguiren recentment l’aprovació per unanimitat d’una moció en la qual es reclamava a la CHJ la neteja urgent del barranc, “però a hores d’ara no ens consta que la petició haja arribat a dit organisme”, explica la portaveu socialista, Neus Garrigues.

El PSPV-PSOE advertix que el perill de desbordament en cas de fortes pluges és real i si es produïx serà el resultat d’una negligència per part de l’administració responsable, ja que la darrera neteja del barranc va tindre lloc fa més de dos anys. “La falta d’actuació per part de la CHX està posant en perill les vivendes pròximes, la infraestructura dels ponts i els accessos dels camions a un important magatzem agrícola del municipi, la qual cosa podria perjudicar centenars de treballadors”, advertixen els socialistes.

Davant esta situació, el Grup Municipal Socialista demana a l’Ajuntament que exigisca a la CHX la neteja immediata del llit del barr

El Barxeta este matí a La Pobla Llarga

anc, com ja està fent esta mateixa setmana a altres municipis de la Ribera, com Càrcer. “Considerem que l’Ajuntament de La Pobla Llarga no pot romandre tranquil mentre s’aproxima l’època de fortes pluges i que per tant ha d’exigir a la CHX que actue ja”, conclou Neus Garrigues.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here