El poble de Benimodo honra a Sant Bernat

0
479

El passat dissabte, penúltim dia de les Festes Majors de Benimodo, en honor a Sant Bernat va tindré lloc el tradicional sorteig de la Cooperativa  Agricola Sant Felip Benici, en el Saló d’Actes.

A la mateixa hora, volteig general de camoanes i tronaors, en honor a Sant Bernat.

Per la vesprada, a les 18,30 h., es celebrà un Torneig d’escacs, a l’antic Casino Republicà, organitzat pel Club d’Escacs de Benimodo.

Com va siguent habitual, pasacarrer  dels festers, acompanyats per la Banda Musical Benimodo, fins a l’ajuntament, salutació del President de Festers, a la Corporació Municipal i invitats, per acabar en l’esgléssia.

Missa, en honor a Sant Bernat, oficiada pel retor José Ribes, i la Coral Polifónica de Benimodo, va estar acompanyant els actes litúrgics, amb els seus cants. En lloc preferent es trobava l’alcalde, Francisco Teruel Machí, Regidors de la Corporació Municipal, i com a invitats d’honor, Maribel Vanaclocha, presidenta de la Confraria Sant Bernat de Carlet, i José Luis Palacios, president de la Pontificia Confraria Sant Bernat d’Alzira.

Processó

Per la vesprada, processó en honor a Sant Bernat,presidida pel retor de la parroquia, José Ribes, Festers i Festeres, L’Alcalde, Paco Teruel, acompanyat per Rafael Soler Vert, Alcalde de la Pobla Llarga, Corporació Municipal, Maribel Vanaclocha, José Luis Palacios, i molts devots que té San Bernat en Benimodo, acompanyats per la Banda Musical de Benimodo.

La vetlada, va ser amenitzada per l’orquestra, Maxim’s

Eduardo Sala-corresponsal     

Fotos: Enrique Martínez

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here