Alzira alça les restriccions d’aigua en Sant Bernat, el Respirall, Bonaire i El Racó

0
232

Un ban de l’alcaldessa accidental d’Alzira, Consuelo Martínez, emés hui ha permés l’autorització per al consum humà de l’aigua en diverses partides i barris d’Alzira. Sant Bernat, el Pla de Corbera, El Respirall, Santa Maria de Bonaire II i la urbanització El Racó.

BAN

Fa Saber que respecte de la siutació de l’estat de l’aigua de consum humà en la zona d’abastiment Alzira-4-Sant Bernat (Entitat Sant Bernat-Diseminats), Pla de Corbera-Diseminats, El Respirall, Santa Maria de Bonaire II i Urbanització El Racó i una vegada posades en marxa les noves instal.lacions de filtrat, ha sigut dictada una resolució per la Direcció de Salu Pública (Departament de la Ribera) per la qual es comunica oficialomente el funcionament dels filtres de carbó actiu i de la renovació d’aigua de la xarxa i atesos els resultats analítics per als fitosanitaris determinats, es considera que es poden alçar les restriccions per al consum, incloent els usos de cuinat i beguda.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here