Els equips del Nou Bàsquet Alzira inicien la pretemporada

0
269

Els jugadors del Nou Bàsquet Alzira de les categories Sènior, Junior i Cadet, tant homens com dones tingueren ahir el primer dia de treball física de cara a la temporada 2013-14

A les set de la vesprada, amb un oratge fresc i agradable per a fer exercici, ha tingut lloc el retrobament d’entrenadors i jugadors, que amb companyia del president, han donat per començada aquesta nova temporada 2013-14.

A partir d’ahir i durant quatre sessions de treball aquesta setmana, es ficaran a les mans de Alberto Lahoz i Fran Pérez per recuperar el físic necessari abans d’entrar a les pistes del Pérez Puig en la segona part de la pretemporada la propera setmana.

Tot el que estiga interesat en jugar aquesta temporada està convidat a unir-se al grup hui dimarts a les 19 hores al Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here