Reconeiximent de Montevideo a L’Alcúdia

0
313

El nostre poble rep un sentit reconeixement des de Montevideo, Uruguai. Els immigrants que fa anys vingueren en busca d’una millora de vida i treball, i que després retornaren al seu país, en agraïment a la germanor i al bon tracte que reberen dels alcudians, obriren una papereria amb el nom de Salón l’Alcúdia situat molt prop de l’arteria principal de la capital uruguaiana, l’avinguda 18 de Juliol.

Aquesta deferència amb l’Alcúdia ve a donar la raó a que som un poble amic, un poble on intentem que tots aquells que venen de fora es senten el més còmodes possible, i això ho sabem fer per què nosaltres també hem sigut un poble emigrant, des d’ací agraïm a l’amic uruguaià Edgardo Del Bono, “Palito”, que ens haja fet coneixedors d’aquest homenatge a l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here