Exhibició de motos clàssiques en moviment Vila de L’Alcúdia

0
355

L’Alcúdia acollirà en la setmana de Festes Majors una exhibició de motos clàssiques en moviment, a més d’homenatjar els pilots alcudians que corrien fa tres i quatre dècades.

El proper 1 de setembre a les 9.30 del matí i al voltant del Parc de la Generalitat de L’Alcúdia, l’Associació Motorista de L’Alcúdia junt al Club de Motociclisme Tràfec-3, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ens traslladaran a les carreres de motos de la dècada dels anys 70.
Igual que es feia en eixa època, es tancarà un circuit amb bales de palla pel qual correran motos de fa quatre dècades, a més de tindre una exposició fixa a la qual es podran vore autèntiques relíquies de dues rodes.
A més, es farà un acte d’homenatge als pilots “roscans” al qual és farà lliurament d’unes plaques commemoratives als pilots veterans: Francisco Hernández Cantells (Paco Pula), Juan Álvarez (El Tarta), José Luis Soriano, José Monzó (Franco) i Pablo Garbí i els pilots més joves com el local, Joaquín Alós (El Gat de L’Alcúdia) i la jove promesa local del motociclisme valencià Adrián Esparza.

La organització fa una crida als aficionats a la moto a que s’apropen a l’Alcúdia, on se’ls farà retrocedir en el temps a una altra època que els portarà molt bons records als majors, mentre que als més joves els donarà una visió del motociclisme molt diferent a la que coneixen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here