Riberaexpress traspassa fronteres i bat amplament els seus records durant el Cotif

0
322

L’ampla i detallada cobertura feta per Riberaexpress del Cotif s’ha traduït en una excel.lent resposta dels lectors, que a pesar d’estar en agost, han fet que este portal comarcal haja pulveritzat els seus millors registres des que va nàixer en març de 2011.

El dia 12 d’este mes d’agost aconseguia superar, per primera vegada, les 15.000 entrades i des d’aleshores fins a hui sempre han estat per dalt de les 22.000. Els dies de major navegació foren el dia 17 amb 30.810 i sobre tot el dia 14 en que s’abastaren les 31.403 entrades.

La participació de la selecció espanyola, amb repercusió nacional i de les seleccions llatinoamericanes com Argentina i Mèxic ha fet que les cròniques i els reportatges fotogràfics hagen traspassat fronteres.

Amb este salt quantitatiu Riberaexpress es convertix en un dels diaris digitals d’àmbit comarcal més llegits de la Comunitat Valenciana.

Volem agrair als lectors de sempre la seua fidelitat així com als que s’han incorporat recentment, amb la seguretat que seguirem treballant per millorar, una miqueta més si cap, este mitjà digital que ja traspassa fronteres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here