300 corredors han fet hui la 22 Volta a Peu del Forn de Carrascosa

0
436
Els tres primers classificats

Les tres primeres classificades de la prova

Al voltat de 300 corredors han participat este matí en la XXII edició de la Volta a Peu del Forn de Carrascosa que ha estat guanyada per Alfonso Franco de Vilanova de Castelló amb un temps de 21’40». En segon lloc s’ha classificat, Tomás Pla, mentre Vicent Plancha ha sigut tercer.

En fèmines la millor ha estat, Alicia Chaveli d’Alzira, segona Soraya Escolá i tercera Carmen Soler.

Els primers corredors locals foren, Gada Niang en homes i Lorena Giménez en dones. També ha sigut premiat el primer soci  de l’associació de festers del Forn de Carrascosa, Daniel Giménez. La prova, presentada i dirigida per Rafael Giménez, ha contat amb la col.laboració del club La Rabosa d’Alzira. El regidor de Festes, Rafael Fita, la presidente de la Coordinadora de Festes i Partides Xelo Bono i el president de l’associació «El Azahar», Francisco Javier Sanchis han entregat els premis als guanyadors.

Les centenàries festes del Forn de Carrascosa en honor a l’Olivera del Casinet que fa 109 anys, han finalitzat a migdia de hui, després de contar amb massives assitències als seus actes.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here