Marlene Aguado, reina de les festes del Poble Nou d’Alginet

0
343

Ahir dilluns per la nit es va fer l’acte de presentació de la Comissió de Festes del Poble Nou que enceta els actes festius programats pels festers per als propers dies. Durant un acte emotiu, Marlene Aguado va rebre la corona i la banda que la proclamaven com a Reina de les Festes del Poble Nou. L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, va agrair al seu parlament el treball dels festers, ja que en aquests temps difícils la festa ens agermana i ens fa ser mes solidaris.

Al llarg de 5 dies, la barriada d’Alginet gaudirà de multitud d’activitats que faran eixir al carrer a xicotets i grans. Hui dimarts hi haurà una exposició fotogràfica al carrer de Fuster on es podran vore fotografies del Poble Nou antigues i modernes, campionat de truc, de parxís, així com un sopar per al socis col·laboradors a l’hort de Feliu, amb la revetla encapçalada per l’artista local Bea «La Pita» i Juan Angel.

Demà hi haurà despertà, esmorzar per als socis, bou mecànic, bingo, i concurs de paelles que amb la disco-mòbil tancaran un dia amb moltes activitats.

El dijous, en acabar la despertà, hi ha preparat un ral·li humorístic, bingo i cercavila de disfresses.

El divendres, dia gran de les festes per ser el dia de Sant Roc, es farà el primer acte benèfic a Sant Roc on els festers s’encarregaran d’arreplegar menjar no perible que tot aquell que vulga col·laborar portarà al casal per a després entregar-lo a la Creu Roja. A les 8 de la nit es farà la Solemne missa al patró Sant Roc a l’església, per a continuar amb una processó fins al Poble Nou on es dispararà un castell. A les 11.30 de la nit, al carrer de Fuster, el Quadre de Balls Populars d’Alginet tancarà la programació de les Festes del Poble Nou amb una dansà a Sant Roc.

  Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here