Aliments i esportistes per a la solidaritat a Alginet

0
468

La vesprada del dissabte, el centre del poble d’Alginet va ser el punt d’encontre per a la I Jornada esportiva solidària que van organitzar els festers 2013 amb la col·laboració de Pilates i Tu, Gimnàs Cronos, Assemblea d’Alginet, Club de Triatló i d’Atletisme del poble i l’Ajuntament.

 Els participants a les classes i activitats programades tan sols havien de donar un quilo de menjar no perible que al final de la vesprada s’entregaria a Càritas Alginet.

 La Jornada va començar amb una classe de dansa del ventre a càrrec  de Maria Martínez, a les 19 h Núria Boluda de Pilates i Tú, va impartir una classe del mètode Pilates, a les 20 h el gimnàs Cronos va fer una sessió de Body Step i a les 21 h menuts i majors van caminar  la coneguda com a “ruta del colesterol” pel poble. Per tancar la vesprada esportiva solidària, a les 22 h es va realitzar la primera carrera nocturna Vila d’Alginet de 4 km, on van participar al voltant de 100 corredors de totes les edats.

En acabar la carrera els corredors de la cursa i els caminats de la ruta del colesterol van rebre una tallada de meló d’Alger per a recuperar forces. Francisco Machi en la categoria d’home i Susana Noriega en la de dona van ser els que primer van passar la línea de meta en la carrera de 4 km. La botiga Esports Martí els va obsequiar amb un val de 30 euros per a cadascú per a gastar a la seua botiga.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here