Compromís de Carlet acusa el PP «d’amagar» l’oferta de contractació d’un informàtic

0
378

El grup municipal Bloc-Compromís de Carlet lamenta que Crespo haja ignorat, “per poder “col·locar” així amb més facilitat a la persona “afí” a la “seua causa”, la petició de difusió que aquest Grup municipal li va efectuar sobre la convocatòria del contracte del servei de manteniment i suport tècnic informàtic.

Compromís, que va accedir el mes de juny als expedients de contractació, encara en període obert, va poder comprovar com, atesa la impossibilitat legal de prorrogar el contracte amb la mateixa persona ja reiteradament contractada durant els últims anys, l’alcaldia estava utilitzant l’argúcia legal d’establir un procediment negociat sense publicitat per a atorgar a la mateixa persona el servei, per un cost de 27.264 euros anuals, prorrogable per un altre any. Així, l’alcaldia “convida” l’empresa de la persona que vol contractar, de Carlet, i dos més de fora únicament per complir l’expedient.

Compromís va exigir, amb caràcter d’urgència, que es convidara a totes les empreses capacitades de la nostra ciutat i es donara la màxima publicitat i difusió a la convocatòria per la web de l’Ajuntament i les xarxes socials. Reiterada la petició, la convocatòria no ha estat publicitada en cap mitjà i la sra. alcaldessa s’ha escudat en el fet que “ha complit amb tots els tràmits legals”.

Segons Maria Josep Ortega, portaveu de Compromís a Carlet, “el PP de Carlet utilitza argúcies legals de contractacions sense publicitat per fer “enxufisme” d’amagat, en un moment on la ciutadania està exigint transparència i el nivell d’atur al nostre poble és extremadament elevat”. A més, Ortega ha afegit que “el fet que una pràctica de govern puga ser legal no significa que siga justa, ètica, ni correcta, i la sra Crespo ja fa temps que té formes d’actuar molt allunyades de l’ètica política i cada vegada és més evident que no és l’alcaldessa de totes i tots, sinó només “dels seus” i ho ve demostrant dia a dia”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here