Alginet celebra el pròxim dissabte la I Jornada Esportiva Solidària

0
335

 Els festers i festeres 2013 junt amb l’Ajuntament d’Alginet, han preparat per al pròxim dissabte la I Jornada Esportiva Solidaria. Esportiva perquè a partir de les 6 de la vesprada a la Plaça de la Constitució es farà una classe de Dansa del Ventre a càrrec de Maria Martínez, a les 7 Núria Boluda impartirà una classe de Pilates, a les 8 el Gimnàs Cronos farà una sessió de Body Step i a les 9 de la nit menuts i majors caminaran la coneguda com Ruta del colesterol pel poble. Per tancar la vesprada esportiva solidaria, a les 10 de la nit es realitzarà la primera Carrera nocturna Vila d’Alginet.

 Tots els participants de les activitats han de portar un quilo de menjar no perible que, en acabar la jornada s’entregarà a Caritas Alginet per ajudar als més desfavorits.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here