El Ciutat d’Alzira recupera l’equip Amater per a la pròxima temporada

0
459
Un encontre de l’Amater de fa dos temporades

 

L’escola de futbol Ciutat d’Alzira recuperarà l’equip Amater per a la pròxima temporada després que la pasada no poguera inscriure este conjunt en la 2ª Regional per causes econòmiques.
Un grup de jugadors locals molt joves -d’una vintena d’anys en la pràctica totalitat- s’han ficat en contacte amb la directiva que presideix Santi Garés per tal de recuperar l’Amater en la temporada 2013-14.
Així demà dimecres iniciaran, a partir de les 7 de la vesprada, les sessions d’entrenaments a la Ciutat Esportiva J,M. Aspar dirigits per un tècnic amb molta experiència en el futbol de la comarca com és Vicent Penalva.
Garés es troba «molt il.lusionat» davant esta «magnífica possibilitat de contar, novament, amb un equip que siga la referència de tota l’escola». I especialment perquè el Ciutat d’Alzira sembla que també recuperarà l’equip juvenil esta pròxima temporada.
Mentre tant la directiva i el director esportiu, Pepe Casado, treballen a destall per culminar el cartell de la VII edició del Torneig de Futbol Ciutat d’Alzira -TORCAF- que es disputará a finals del pròxim mes de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here