Crítica situació del CE Alberic al dimitir la seua directiva

2
476

La Junta Directiva del C.E. Alberic, presidida per Juan Carlos Ocaña, ha dimitit en bloc, alegant els següents motius:

 Falta de suport i col·laboració ciutadana, així com d’empreses, i espònsors.

El passat 27 de juliol del 2013, es va convocar l’Assemblea anual del C.E.Alberic, no assistint cap persona, aixi com cap soci del club, per la qual cosa s’optà per anul·lar-la. Açò ens va donar a entendre-la falta d’interés de la situació actual i futura del club.

Problemes econòmics

Al accedir a fer-se càrrec del club, la temporà 2012/13, ningú els va comunicar el deute a la Federació Valenciana de Futbol, que deute que pogueren conèixer al donar d’alta les fitxes dels jugadors.

Durant la temporada passada es va fer el pagament del dit deute. Tampoc es va poder realitzar una planificació a causa del poc marge de temps que es va tindre fins a l’inici de la temporada.

Ara, prop de començar la temporada 2013-14 el club no té diners per a poder inscriure els dos equips (Primer equip i juvenil), ni per a poder fer front a les corresponents fitxes.

Dimissió

«Per la qual cosa esta Junta es veu en l’obligació a dimitir i deixar el club en mans de l’Ajuntament, per a que siguen ells, els que busquen els nous gestors o s’encarreguen de portar endavant el projecte de la nova temporada».

L’escrit de la dimissió finalitzat donant «les gràcies a tots».

 El desencontre entre l’afició i a junta directiva, ja es va fer patent al llarg de la temporada passada, que va acabar amb el primer equip de Preferent en Primera regional, i els juvenils, que baixaren de 1a Regional a Segona. La pilota, la té ara l’Ajuntament, de la mateixa manera que li va ocórrer la temporada passada.

El primer equip baixà a 1ª Regional

Eduardo Sala, corresponsal   

Foto: E. S.

2 Comentarios

  1. Mal femer! lo ridicul es que es aquest poble tota la vida haja sigut tot per al futbol. ara vorem que fem en les inversins que es feren en els camps. per mi, que ho pague aquels que tingueren la fabulosa idea. tota la vida donantliu tot al futbol per acabat fent la risa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here