Baldoví a Rajoy: «¿Cuántos sobres recibió de Bárcenas?

0
324
Baldoví hui en el Congrés

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat la “decebedora” compareixença del President del Govern, Mariano Rajoy, en haver volgut tancar l’escàndol de Bárcenas amb un “ho lamente, ho sent. Em vaig equivocar”, ha parafrasejat el parlamentari valencià.

Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “Rajoy no ha donat la talla en la seua compareixença. No ha parlat del que a la gent del carrer interessa: no ha parlat de sobres, ni de sobresous ni ha reconegut el finançament il·legal del seu partit”.

Baldoví ha retret “la falta de credibilitat i de lideratge d’un president que s’ha vist pràcticament obligat per la premsa a comparéixer pel major escàndol de corrupció que s’ha destapat” – i ha afegit – “que els valencians coneixem tan bé a través de casos com Emarsa o Gürtel”.

El diputat valencianista ha denunciat el cas Bárcenas com “una peça més de tot un entramat de corrupció i màfia política que en certa manera va tenir el seu bressol a València, amb el presumpte finançament il·legal del PP valencià i que, esperem, també depure les responsabilitats corresponents”.

Amb un govern sense “cap credibilitat ni lideratge, enfonsat en la misèria de la corrupció”, Baldoví ha apuntat que “la solució a hores d’ara només passaria per la dimissió del president o una moció de censura encapçalada per un ciutadà que represente la indignació popular per a convocar noves eleccions.

El Pais / laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here