Almussafes presenta la sèptima edició del Cine d’Estiu a l’aire lliure

0
146

Els veïns d’Almussafes disfrutaran novament del Programa Municipal de Cine d’Estiu, una activitat d’oci gratuïta i a l’aire lliure impulsada des de la Regidoria de Cultura que es desenrotllarà a partir de dissabte que ve dia 3 i fins al dissabte dia 31 d’agost. Com en les anteriors edicions, l’Ajuntament instal·larà una gran pantalla en el pati del CEIP Almassaf per a oferir els cinc films programats a partir de les 23 hores i davant d’un públic que pot arribar a rondar els 500 espectadors.

La bona acollida que en les anteriors edicions ha generat la iniciativa municipal de cine d’estiu entre la ciutadania d’Almussafes ha propiciat que el consistori d’Almussafes haja apostat de nou per oferir un nou cicle del sèptim art a l’aire lliure. La primera cita s’ha fixat per a dissabte que ve dia 3, a les 23 hores amb la projecció de la pel·lícula »Argo» dirigida i interpretada per Ben Affleck.

“La possibilitat de disfrutar de projeccions de plena actualitat a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta durant la temporada estival és una bona opció per a omplir les nits dels dissabtes més estivals, ja que coincidixen amb una època vacacional en què la programació cultural anual encara no s’ha iniciat”, destaca la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.

La cita gratuïta amb les estrenes de cine continuarà durant tots els dissabtes del mes d’agost, ja que el dia 10, els cinèfils podran disfrutar de la projecció de la pel·lícula de ciència-ficció “Iron Man 3”. Per la seua banda, durant les nits dels dissabtes 17 i 24 s’oferiran els films »Lo Imposible» de producció espanyola i “La Gran Boda”, respectivament. Finalment, es tancarà esta nova sessió de Cine d’Estiu el dissabte 31 d’agost amb la famosíssima pel·lícula »Skyfall», de la mítica saga de James Bond.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here