Aclalriments de la Regidoria de Festes sobre el recinte firal

0
237

Des de la Regidoria de Festes, i com a responsable de la mateixa vull aclarir que l’ampliació que hem dut a terme del recinte firal s’ha realitzat amb la intenció de fomentar i fer més atractiva per als firers la seua estada en la nostra ciutat. Vull deixar clar que, durant les Falles passades, les atraccions de fira que van acudir a Sueca va ser degut al fet que, el coordinador d’eixos firers, em va plantejar la seua visita en el mes de març, ja que durant eixes dates eixes atraccions no tenien compromís amb cap altra localitat per a instal·lar-se i, abans que romandre tancades, van preferir acudir a la nostra ciutat.

Però al setembre la situació és molt diferent de la que es va produir al mes de març durant les Falles. Al setembre, moltes atraccions de fira ja tenen contractada, des de fa molt de temps, la seua estada en altres poblacions que també disfruten de les seues festes en les mateixes dates que Sueca. Per tant, resulta molt difícil portar noves atraccions al nostre municipi ja que, com em van comentar des de l’Associació Valenciana de Firers, quan una localitat funciona bé, els firers són molt poc inclinats a canviar-la per una altra, ja que no podrien tornar a l’anterior si així ho desitjaren. Si a tot això li afegim que Sueca no resulta una ciutat molt atractiva per als firers, la cosa es complica encara més.

M’agradaria també informar que des de l’Ajuntament no es cobra cap quantitat econòmica als firers que s’instal·len en la nostra ciutat, únicament paguen les despeses de llum. En cas contrari, podria resultar que cap es decidira a vindre.

Malgrat tot això, des de la meua Regidoria faré tot el que es puga per a intentar portar alguna nova atracció enguany, així com per a fer veure els firers que, amb l’ampliació del recinte, la instal·lació d’un mercat durant eixos dies i el fet de tindre al costat la plaça de bous portàtil, resultaria més atractiva la seua visita a Sueca, a fi que el nostre municipi puga comptar amb una fira digna d’una capital de comarca.

DIMAS VÁZQUEZ
REGIDOR DE FESTES

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here