Naix a Carcaixent el club de futbol sala Futsacar

0
678

El futbol sala és un esport de llarga tradició i molta aficció a Carcaixent. Són moltes les persones que paractiquen aquest esport a la nostra ciutat. És molt habitual juntar-se una colla d’amics, fer un “equipet” i participar a les lligues que duu anys organitzant el “Futbol Sala Carcaixent”, el nostre club germà.
Des de fa uns mesos un grup de pares, tècnics i gent del món del futbol sala de Carcaixent, hem estat reunint-nos i treballant per fer realitat el tornar a tindre al nostre poble equips federats de futbol sala. I si tot va, a partir de setembre hi haurà novament futbol sala federat a Carcaixent. El “Club de Futbol Sala Futsacar” és ja una realitat.

No hem pogut recuperar el nom històric (per raons federatives), i hem hagut de constituir un club nou. Nou però amb arrels molt profundes.
Com hem dit, la tradició del futbol sala a Carcaixent és molt llarga. Hem arribat a tindre un equip sènior federat a la categoria “Provincial”, així com equips en categories inferiors.
Els Juvenils, Cadets i Infantils del històric “Viajes Agulló-Futbol Sala Carcaixent” arribaren a tindre una llarga solera i gran èxit en les seues competicions.
I és precisament per ací per on volem començar, per formar equips de les categories Infantil, Cadet i Juvenil, i poc a poc, amb el pas dels anys anar completant una veritable escola de futbol sala, i qui sap si en el temps podrem tornar a gaudir d’un equip sènior federat… Treballem per aconseguir-ho!
I ja hem començat. Aquest estiu un parell d’equips (un infantil i un cadet) de Carcaixent han estat competint als campionats d’estiu que es celebren a les nostres comarques.
Hem participat a les “12 hores de Carcaixent”, i a les d’Alzira, així com a campionats a Polinyà del Xúquer i Corbera. Han estat unes setmanes de durs i alhora divertits entrenaments, i d’eixides per a jugar en les que el bon ambient ha segut la nota principal.
Pel que fa als resultats esportius, hem aconseguit un parell de tercers llocs.
Aquests campionats ens han servit a més per fer relació amb altres clubs de futbol sala de la rodalia. Per fer relacions i amistat, i per parlar de començar a treballar junts els distints clubs en aspectes com partits amistosos de pretemporada, campus d’estiu, calendari per als campionats d’estiu…
I en unes setmanes tornem als entrenaments. Concretament el 26 d’agost està previst començar la pretemporada. Eixe dia encetem el periode d’inscripció i com hem dit el d’entrenaments. Tot aquell xiquet que vullga jugar a futbol sala és molt important que vinga com més aviat millor, doncs el 8 de setembre han d’estar inscrits els equips…
Així que el 26 d’agost a les 7 de la vesprada t’esperem al Poliesportiu Municipal de Carcaixent. Estarem tota eixa setmana, i després ja anirem informant dels horaris i llocs dels entrenaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here