L’Escoleta d’Estiu tanca amb cançons, teatre i graffitis

0
412

 

L’Escola d’Estiu municipal de Carcaixent ha tancat un any més les seues portes amb una gran festa d’exhibició. La cloenda, realitzada al col·legi Francesc Pons, s’ha iniciat amb una foto gegant de tots 130 xiquets participants amb els seus monitors seguida d’una exhibició de les activitats que havien preparat cada un dels grups de2 a13 anys on les cançons, el teatre, la gimnàstica rítmica i el graffitis han estat els protagonistes. Per acabar, cada monitor de l’Escoleta ha anat nomenant un per un els xiquets que han format part del seu grup durant esta edició i els ha obsequiat amb un foto-diploma com a recordatori.

 Un any més l’Escola d’Estiu municipal ha demostrat el gran èxit d’esta iniciativa impulsada per la regidoria de Benestar Social a través de l’Àrea d’Infància al augmentar en quasi 50 el número de xiquets participants respecte a l’any anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here