Compromís diu que la paralització de la Biblioteca «és un nou fracàs de Bastidas»

0
340
Visita a les obres de la Biblioteca Municipal

La requalificació de la M-10 en el sector Tulell, el centre comercial Vilella, les obres del solar en l’antic Cine Piscina i la construcció de la Biblioteca Municipal són operacions urbanístiques que suposen el pagament d’imposts, en especial l’IVA sense que l’Alcaldessa i el seu equip assessor ho tingueren en compte en l’època de la bonança immobiliària.

Ara, totes les empreses implicades exigeixen a l’Ajuntament el pagament, directament o indirectament, dels imposts davant l’actuació de l’Agència Tributària.

Des de la Coalició Compromís simplement recordar que en aquells anys ja advertíem que aquestes operacions meritaven imposts i que es devia estudiar qui pagava els mateixos i, a pesar d’això, ni Bastidas ni el seu equip de govern ha sabut gestionar aquest tema tot i el temps transcorregut i la gran quantitat de pagaments realitzats.

Una vegada més, la mala gestió de Bastidas ens costarà diners i retards als alzirenys. Des de la inactivitat en el contenciós de l’Hort de Redal fins al fracàs de Vilella. I tot sense que haja demanat perdó als seus veïns d’aquesta situació i, a més, acusant als altres de la seua pròpia incompetència.

Ara, amb les obres de la nova Biblioteca entrem de nou en un procés de resolució de contracte per incompliment del conveni acusant-se ambdues parts de ser responsables de la paralització de les obres. Mentrestant, els veïns esperant l’obertura de la nova Biblioteca tantes vegades promesa i anunciada, que la Sra. Bastidas deia que tindria un cost zero i que ara està per vore si serà així.

No volem que aquest projecte siga una novel·la – “Crónica de una muerte anunciada”- o una pel·lícula –“L’afonament del Titanic”- d’un projecte promés pel PP des de fa tres legislatures. Per això, el millor que podria fer Bastidas és demostrar als seus veïns que li preocupa el seu benestar, treballant diàriament i solucionant els seus problemes reals.

Diego Gómez
Portaveu G.M.Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here