Alberic rendirà este divendres un merescut homenatge a la SUM

0
332
La SUM en el Palau de la Música

El pròxim divendres la Societat Unió Musical d’Alberic, rebrá un merescut homenatge en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alberic, per alçarse amb el 2on Premi, de la Secció d’Honor, en el 127 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2013. 

Placa commemorativa

L’acte organitzat pel Ajuntament, previst per a les 21 hores al saló de plens, vol mostrar-li el agraïment de tot el poble, pel  esforç que durant set mesos han fet  els músics, director, Junta Directiva, al capdavant el seu President Quique Alonso Hernández, que rebrá de mans de Antonio Carratalà, Alcalde d’Alberic, una placa conmemorativa, en reconeixement al 2on Premi obtés, i per la seua llavor educativa musical.

 Concert a la Avda, La Glorieta

Posteriorment, a les 22,30 h.. aprox., la SUM Alberic, oferirà en agraïment al poble, pel seu suport, un Concert.

Segons el president Quique Alonso, ”Els músics i el mestre, són els principals protagonistes del que s’ha aconseguit, perquè en cap moment, el desànim ha entrat a formar part del grup. Cada assaig era un nou repte de superació per part de tots. El 21 de juliol, dalt l’escenari, veient a la quantitat de gent d’Alberic, que confiaven en nosaltres, a Dani, el nostre Director, sense partitura per davant, tot aixó va fer que els nervis desaparegueren, i disfrutarem tocant. Crec que erem conscients, de que depeniem del que ferem nosaltres. “

Ens explica també, que encara que no está del tot confirmat, la Banda farà un pasacarrer, desde La Glorieta, fins l’Ajuntament i després de l’acte, tots junts, ens dirigiran a fer el Concert. Les peces a tocar, serán lleuregetes i amenes.

La banda ens ha fet molt feliços

“Un segon premi que ens sap a primer” ha manifestat  a Riberaexpress l’alcalde d’Alberic, Toño Carratalá qui no ha dubtat en assenyalar que “el poble d’Alberic està en deute amb una banda que ens ha fet molt feliços”. Un alcalde, que radiant de felicitat assegurava “la SUM és, sens dubte, una de les joies d’este poble”.

Acabar la Casa de la Música és, hui per hui, una reivindicació no sols de la Societat Unió Musical sinò de tot el poble d’Alberic.

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here