Curs de prevenció de riscos laborals a Sueca

0
305

Els 15 estudiants beneficiaris del programa La Dipu et Beca que treballen en les quatre platges adaptades de Sueca, han rebut un curs de prevenció de riscos laborals.
“Ens ha paregut imprescindible que els estudiants reberen un curs extra que els permetera conéixer millor quines són les postures més adequades per a no lesionar-se treballant amb persones amb discapacitat física”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.
El curs que ha durat dos hores també ha orientat els monitors en com han de treballar a l’estar exposats al sol, la utilització d’ulleres de sol o el estar ben protegits amb cremes solars, han sigut algunes de les recomanacions. Este grup ha sigut el primer que s’ha format en les noves instal·lacions d’Umivale en Sueca.
Així mateix, l’horari d’atenció al públic dels platges adaptades ubicades en les zones de Pouet, Les Palmeres, Platja del Rei i Mareny Blau és d’11 a 14 hores, de dilluns a diumenge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here