Sueca preparada per a celebrar la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra

0
400

Els pròxims dies 29 i 30 de juliol, Sueca celebrarà la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra. El dilluns tindrà lloc la romeria des de l’església del Carme fins a la Muntanyeta dels Sants (carretera Sueca – les Palmeres). L’eixida està prevista per a les 18 hores.

Per a la gent que no vullga acudir a peu fins l’ermita, s’ha previst el servei d’autobusos gratuïts que eixiran a les 17.30 hores des del Perelló, les Palmeres, Mareny de Barraquetes i la Granja Arrossera de Sueca. A les 19 hores, se celebrarà una missa de campanya en honor als Benissants, presidida per l’Arquebisbe de València, Carlos Osoro, amb motiu del 400 aniversari de la construcció de l’ermita, i es beneiran els camps d’arròs.

Els xiquets que enguany han sigut triats Majorals dels Benissants són: José Pascual Fos García, Joan González Meseguer, Luis Marqués Domingo, Marc Sales Meseguer, Josep Enric Sendra Serra, Joan Daniel Máñez Marqués, José Peñalba Roda, Alan Ballester March, Josep Piera Palacios i Dimas Vicente Vázquez Moreno

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here