Dani Miquel tanca el campus de la piscina coberta de l’Alcúdia

0
366

El cantacançons alcudià Dani Miquel ha actuat hui al Campus d’Estiu de la Piscina Coberta Municipal de l’Alcúdia, fent passar una estona ben divertida als 70 xiquets i xiquetes que hi ha acudit des de finals del mes de juny.

Hui, com era una ocasió tan especial, han anat tots disfressats, per a dir-li adéu al Campus, han jugat, han cantat i han ballat amb les cançons de Dani Miquel, que pràcticament tots se sabien de memòria. Una festa de caomiat parfecta per a un mes de juliol fresquet i divertit.

Amb la temàtica genèrica “Pilates”, 70 xiquets i xiquetes d’Infantil, Primària i ESO han gaudit de debò amb les diverses i lúdiques activitats organitzades el Campus de la Piscina Coberta de l’Alcúdia que enguany ha funcionat des de la darrera setmana de juny.
Ha sigut la cinquena edició del Campus, que comptava amb una plantilla de sis professors especialitzats: tres d’ells llicenciats en Educació Física, els altres diplomats en Tècniques Esportives i també compten amb la titulació en Animació Sociocultural.

Les activitats s’han organitzat en tres àrees: les d’aigua, com ara esports aquàtics com la natació o el waterpolo, les d’aula, on es tracta de què les xiquetes i xiquets fabriquen joguets a partir de materials reciclables, i les activitats en sec: activitats psicomotrius per als més menuts, esports tradicionals modificats o jocs populars. Hui se li ha posat el punt i final amb la música de Dani Miquel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here