L’oposició d’Alzira s’unix per solidaritzar-se amb les víctimes de Santiago

0
299

Els partits de l’oposició d’Alzira, volen mostrar públicament la seua solidaritat i els seus màxims condols amb les famílies de les víctimes del recent accident de tren a Santiago de Compostel·la.
Les tres formacions polítiques consideren que en aquests moments

Gómez, Aguilar i Martínez

tan tràgics és fonamental la unió entre totes i tots per donar suport a les famílies de l’accident ferroviari. Fa set anys, a l’accident del Metro, érem els valencians i valencianes els que necessitàrem la solidaritat de la resta del país.
El PSOE, Compromís i EU lamenten que l’alcaldessa d’Alzira no haja convocat als grups de l’oposició a mostrar públicament el seu suport i respecte per les víctimes de l’accident, guardant cinc minuts de silenci a les portes de l’Ajuntament.
Per aquest motiu al proper plenari de l’Ajuntament d’Alzira, els tres grups de l’oposició sol·licitaran a la presidència que es guarde un minut de silenci i s’expresse de forma manifesta el nostre dolor per les víctimes i ferits d’aquest accident ferroviari.

Isabel Aguilar, portaveu PSOE Alzira
Diego Gomez, portaveu Compromís per Alzira
Ivan Martínez, portaveu EUPV Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here