Èxit de participació al I Trofeu Social del Club Natació l’Alcúdia

0
395

Després de 5 temporades en funcionament, el Club Natació l’Alcúdia, que actualment té 36 nadadors de diferents categories (des de pre-benjamins fins màsters), ha organitzat dissabte 20 de juliol el I Trofeu Social Club Natació L’Alcúdia a la Piscina Municipal d’estiu.

Aquesta competició ha estat oberta per a tot el món i amb inscripció gratuïta. 130 nadadors i nadadores de les diferents categories de la natació (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, absoluts i màsters) s’han apropat a les instal·lacions municipals de l’Alcúdia. Per poder donar oportunitat a tots els nadadors i nadadores, s’han diferenciat dintre de les categories als nadadors federats dels no federats. Podem també estar orgullosos de la participació de nadadors dels clubs: CN Samaruc (Castelló), Neptuno Picassent, CN Alzira, Ferca-San José, L’Alcúdia Triatló i CN Aquamàsters.

El Trofeu ha comptat amb un total de 24 proves, totes elles de 50 metres lliures (excepte els pre-benjamins no federats que han nadat 25 metres). Cal dir que tots els participants han tingut una meritosa medalla i els tres primers classificats de cada categoria han obtingut un Trofeu, en l’entrega dels quals han participat l’ alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez i la regidora Rosa Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here