El jutjat nº 4 de Carlet investiga la defunció d’un bebé a València

0
213

El jutjat d’Instrucció número 4 de Carlet dirigeix la recerca sobre la defunció d’un bebè ahir a l’hospital La Fe de València, per si haguera pogut ser víctima d’algun tipus de maltractament.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, aquest jutjat és competent per residir, la menor morta, en una localitat del citat partit judicial en la Ribera.

El titular del jutjat i la Fiscalia estan a l’espera del resultat de l’autòpsia, que es practica hui, per a determinar les actuacions que pogueren correspondre en el cas que s’assenyalara una causa externa i violenta com a desencadenant directa de la defunció.

El cas està sent investigat per la Guàrdia Civil des que els metges, que van atendre el bebè, advertiren lesions suposadament compatibles amb el maltractament i donaren el pertinent avís.

Segons informen hui disversos diraris, el bebè va ser ingressat a La Fe de València a principis d’aquesta setmana provinent de l’Hospital de la Ribera a Alzira.

Pel tipus de lesions cerebrals que presentava el bebè, podria haver sigut sacsat, segons l’opinió dels metges que el van atendre.

EFE

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here