Compromís denuncia que el deute del Consell amb Carlet supera els 1,8 milions

0
288

Segons una contestació rebuda ahir del Consell, el deute que la Generalitat Valenciana té amb l’Ajuntament de Carlet puja a 1.879.252,95 euros a data 18 de juny, segons denuncia la portaveu del grup polític municipal Bloc-COMPROMÍS, cosa que està provocant un ofegament econòmic sense precedents .

Segons manifesta Ortega “de res han servit les gestions i pressions que diu haver realitzat l’alcaldessa reivindicant el pagament del deute que venim arrossegant de projectes sobre benestar social, programes d’ocupació i obres sense pagar. A més, és contradictori amb la negació de la gravetat del problema i minimització de repercussió per part del govern del PP de Carlet, que sempre que hem preguntat pel deute en distints plenaris, ens han contestat que anaven pagant periòdicament i no tenia cap repercussió negativa en el poble”. La portaveu de Compromís ha afegit que “l’ impagament del deute arrossegat des del 2009 està provocant que l’ajuntament tinga seriosos problemes de liquidesa i haja de recórrer a préstecs i pòlisses de crèdit per haver de pagar despeses ordinàries com les nòmines de personal”.

La situació és qualificada per Compromís com “insostenible” i que “pot explicar l’ increment de taxes i impostos que està fent el govern del PP, des de només dos mesos després de les eleccions incomplint reiteradament i de forma molt greu el primer punt del programa electoral que oferiren a la ciutadania”.

Segons consta en la contestació del Consell, el pagament es realitzarà “segons les disponibilitats de liquiditat de la Generalitat”, i segons Ortega “malauradament tots sabem què significa eixa resposta, que no compromet la Generalitat a res respecte a la nostra ciutat”.

El Grup Parlamentari Compromís reclama un calendari de pagament del deute

Hui mateix el grup parla

Maria Josep Ortega

mentari Compromís ha registrat una petició a les Corts de calendarització de pagaments del deute i reclamació dels interessos i perjudicis que l’impagament està generant a Carlet.

Secretaria de Comunicació de Compromís de Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here