El consistori considera a Nebot un polític «dialogant» i un » exemple de lluita»

0
240
Nebot entregant un trofeu en la Volta a Peu
Candela i Nebot s’han alternat Esports

Una gran manifestació de dol ha despedit esta vesprada a la Plaça de la Constitució el regidor d’Esports, Manolo Nebot de qui han destacat la seua «qualitat política i humana» tant des de l’equip de govern com des de l’oposició.

Així l’alcaldessa, Elena Bastidas, ha manifestat a Riberaexpress a les portes de Santa Caterina que «Manolo ha sigut una persona treballadora, comprensiva, enamorada del seu poble» a més «d’exemple de lluita i de portat amb dignitat una greu malaltia».

Desde les files socialistes han qualificat al regidor desaparegut com «un gran polític, amb bon talant i amb molta qualitat humana».

Mentre des de Compromís l’han considerat com «un polític obert, dialogant, molt preocupat per l’esport, que va complir un dels seus principals somnis com regidor en inaugurar la pista d’atletisme».

D’altra banda, el president de la UD Alzira, Javier Pérez ha destacat de Nebot, «la seua sensibilitat, educació i alegria» a més de «ser una gran persona  que transmitia il.lusió».

Des d’anit i fins les 4 d’esta vesprada la capella ardent, instal.lada al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha convertit en un lloc de pelegrinatge dels nombrosos familiars, amics, companys de treball i de partit, regidors de l’oposició i representants d’entitats cíviques, festives i esportives que han volgut acomiadar, personalment, el regidor Manolo Nebot. Fins i tot han passat regidors de pobles veïns com és el cas d’Ignacio Barrachina de la corporació municipal de Carcaixent.

Tots ells han destacat les «moltes ganes de viure» que tenia el bò de Manolo que tot i conèixer fa cinc estius la seua greu malaltia, ha estat exercint de regidor d’Esports i treballant de comercial de l’empresa Texlimca fins els primers dies d’este mes de juliol.

El gerent de Texlimca, Pedro Andrés és un dels que millor el coneixien; «portem treballant junts des de fa 40 anys i de joves anavem junts de festa». Andrés recordava la sintonia que tenien, «quan anavem a ballar ens ficavem d’acord a l’hora d’escollir la xavala», tal era la sintonia existent entre els dos.

A més tenien la mateixa edat, van nàixer en el mes d’ocutbre de l’any 1957, «quan jo cumplia anys, cada 18 d’octubre ell sempre em deia, d’ací huit dies em toca a mi».

El dirigent de Texlimca ha recordat, especialmente, el mal trago que passaren els dos, fa unes dies, quan Manolo Nebot «em presentà la baixa amb cara de circunstàncies i jo no savia qué dir-li per a reconfortar-lo».

El funeral es celebrarà a les 17,

Familiars velant este migdia a Manolo Nebot

30 hores d’esta vesprada a l’esglèsia de Santa Caterina en un dia d’autèntic dol per l’Ajuntament i per al poble d’Alzira.

Les nombroses corones que aronaven la primera planta de la Casa Consistorial reflexen la popularitat d’un regidor i treballador que tenia «moltes ganes de viure».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here