Alginet imparteix un taller per aprendre a utilitzar l’Autoservef

0
298

L’ajuntament d’Alginet, amb el recolzament del Servef i a través del seu servei d’ADL ha organitzat un taller en les dependències de l’Hort de Feliu per a donar a conèixer la ferramenta del autosevef.

Alumnes del taller

La sessió ha estat impartida per una tècnic en orientació laboral del SERVEF. Al llarg de l’hora i mitja que ha durat la xerrada pràctica, els assistents han aprés com buscar feina a través d’aquesta ferramenta i fer molts tràmits que habitualment es gestionen en els centres Servef com renovar la demanda d’ocupació, consultar les ofertes d’ocupació en difusió, obtenir cartes de presentació i de citació, inscriure’s com a possible candidat en les ofertes que els interessen, consultar les dades del currículum, indicar el tipus de cursos que els agradaria fer, etc.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here