Alzira fa 24 hores de dol per la mort del regidor d’Esports d’Alzira Manolo Nebot

1
310
Nebot en el centre junt periodistes i polítics
Nebot fa un any en el partit davant els periodistes

El regidor de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Manolo Nebot ha faltat hui després de patir una llarga malaltia de la que no ha pogut recuperar-se.

La capella ardent serà instal.lada esta nit a partir de les 21,30 hores al Saló de Sessions de la Casa Consistorial. L’alcaldessa ha decretat dol oficial fins les 7 de la vesprada de demà dijous, onejant les banderes oficials a mitja asta.. Prèviament a les 17,30 hores tindrà lloc el funeral en l’esglèsia de Santa Caterina.

fins les 17,30 hores de demà dijous que es farà el funeral a l’esglèsia de Santa Caterina.

Fa unes dies Nebot havia sigut sustituït per Eliseo Candela al capdavant de la delegació d’Esports en agravar-se el seu estat.

Esportista i amant del futbol

Manolo Nebot un gran esportista amant del futbol no ha pogut arribar a la última convocatòria futbolística. Tots els anys per estes dades organitzava el tradicional encontre entre els polítics i els periodistes que finalitzava amb un sopar de germanor.

Eixe partit, casualment, previst per a hui s’ha suspés en no poder contar amb la seua inestimable presència.

Des de Riberaexpress i com homenatge al Regidor d’Esports recuperem les fotografies de l’últim partit disputat fa un any i en el que, Nebot actuà com a àrbitre en  tindre ja la greu malaltia que, finalment no ha pogut superar, tot i lluitar amb tota la seua ferma voluntat esportiva.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here