Els periodistes busquen la revenja esta vesprada davant els polítics

0
368
En el 2011 guanyaren els periodistes

La selecció de periodistes de la Ribera, davall les ordres de David Chordá i el seu ajudant Vicent Cucarella, busquen esta vesprada la revenja davant els polítics que l’any passat aconseguiren una polèmica victòria davant la casolana actuació arbitral.

Enguany, els «plumilles» s’han reforçat i presenten una selecció formada per 16 jugadors, alguns d’ells joves-becaris, que a més d’il.lusionats per ser titolars es troben amb un envejable estat de forma. Mentre els veterans aportaran la seua experiència de sempre en este tipus de competició.

L’ajornament del passat divendres a hui dimecres ha beneficiat els periodistes que han aprofitat els quatre dies extra per acoplar-se i rebre els consells del tècnic Dani Ponz. Un ajornament propiciat per la participació del regidor d’Esports i exjugador de la UD Alzira, Eliseo Candela, en la cimera popular de Sueca, on va rebre molts ànims per part de la plana major del seu partit, davant la dificultat que presenta, enguany, repetir victòria.

A hores d’ara els components de la selecció periodística comarcal es troben concentrats a les seues respectives redaccions, per sorprendre esta nit la selecció de polítics-funcionaris que han passat el matí molt confiats, passejant per l’ajuntament d’Alzira esperant l’hora del partit, les 9 de la nit.

L’expectació es tal que l’encontre, al camp de Venecia, serà presidit per la pròpia alcaldessa, Elena Bastidas, que estarà acompanyada pels regidors descartats per a este trascendental encontre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here