El PP de Sueca trau pit davant «l’extremadament positiu» sopar d’estiu

0
418

Pla (esquerre) junt la plana major del PP

Raúl Pla

El Partit Popular de Sueca, i en el seu nom el President, valoren com extremadament positiva la celebració del Sopar d’Estiu del PP Valencià en la nostra ciutat.

El sopar, que s’ha celebrat altres anys en ciutats properes com Alzira, Gandia o Cullera, va reunir enguany a Sueca, i per primera vegada, uns 1500 càrrecs polítics, afiliats i simpatitzants.

És de molt agrair que el Partit Popular de València, i al seu cap Alfonso Rus, triaren com a seu de tal esdeveniment Sueca. En un moment polític convuls on s’ha parlat, i molt, del nostre Partit, tant fora de la ciutat com en ella, l’acte va resultar ser tot un èxit, polític i de participació.

Al sopar Popular va assistir, no solament el President de la Diputació, Alfonso Rus, i la direcció provincial del Partit, sinó també el Ministre d’Afers Exteriors García Margallo, el President de la Generalitat Alberto Fabra, els Secretaris Generals, tant regional, Serafín Castellanos, com provincial, Vicente Betoret, els Presidents de Noves Generacions, també el regional, Juan Carlos Caballero, i el provincial, Roberto Calp. Així mateix, també va assistir l’Alcaldessa de València, Rita Barberá, per a presidir, juntament amb el President del PP suecà, Raúl Plá, el sopar d’estiu que tanca el curs polític en la nostra província. En la taula presidencial també van ocupar un lloc el Diputat Nacional Esteban González Pons i la Delegada del Govern Paula Sánchez de León.

Nombrosos càrrecs polítics tampoc es van perdre la cita, incloent Diputats Nacionals i Autonòmics, Consellers, Alcaldes, Presidents Comarcals i Locals, Portaveus de municipis de tota la província, regidors, i militants i simpatitzants en general.

Des del moment mateix que la direcció del Partit es va posar en contacte amb el President suecà per a l’organització del sopar, recolzant d’esta forma el procés congressual recentment viscut i el seu resultat, la col·laboració ha sigut màxima, així com el suport i reforç, tant de la direcció provincial, com de la regional del Partit. Recolzament que es va fer palés en el compromís públic, davant tots els assistents, d’Alfonso Rus i del PP per a ajudar i acompanyar al President Raúl Plá en el treball diari i constant per a fer de Sueca una ciutat amb alcalde popular.

Per tant, i a causa de totes les mostres d’afecte, així com a l’èxit de participació, el Partit Popular de Sueca agraeix i es congratula públicament del que ha sigut un èxit de tot el Partit a València. És ara ja el moment de centrar-nos, en la nostra ciutat, el moment de seguir fent la política que Plá promou: la de l’oposició seriosa, responsable, de treball constant, amb presència i participació activa en totes les instàncies del Partit (comarca, província, regió… allà on es requerisca de la nostra presència i aportació) i en tots els fòrums locals per a poder seguir fent així del PP suecà una alternativa de govern local, on una altra forma de gestionar el municipi siga possible.

Com va dir Rus, no hem d’acatxar el cap, que l’acatxen aquells que tenen alguna cosa que amagar. Nosaltres només tenim per objectiu el treball per i per als altres. I per a açò hem de sentir-nos orgullosos de pertànyer al Partit Popular i orgullosos i satisfets que el Partit haja volgut recolzar de forma tan evident a la nostra formació i al seu President a Sueca. I pensem que la millor forma de mostrar l’agraïment ha de traduir-se en el que sabem fer i fem cada dia: seguir treballant des del PP compromesos amb el ciutadà, escoltant-lo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here