La Plataforma per la Sanitat Pública contra la venda de l’Hospital a una empresa nordamericana

0
290

Una empresa nord-americana (CENTENE CORPORATION) està a punt de comprar el 51 % de les accions de l’Hospital de la Ribera (que controla tot el Departament de Salut de La Ribera).

Considerem que s’està arribant a uns límits que no podem aguantar. La Caixa ven la nostra salut individual i col·lectiva a una empresa que només que vol que guanyar diners. Açò és la «Sanitat Pública de Gestió Privada», la Privatització dels guanys i els retalls constants i progressius de l’atenció a la Salut de la ciutadania.

Per açò, convoquem una ASSEMBLEA OBERTA I URGENT de la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera, que tindrà lloc demà DIMECRES DIA 17 de juliol a les 8:15 de la vesprada a la seu de la Plataforma de la R. per la Llei de Dependència (C/ Sueca, 26-baix, davant de la gasolinera de l’Alquerieta, a l’entrada/eixida a Alzira des de l’Hospital).

Fem l’esforç d’acudir i convidar a les persones responsables de les nostres associacions i organitzacions socials de la comarca per plantejar-nos una resposta ràpida a aquesta nova i ben greu agressió a la ciutadania de la comarca.

Foto: Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera

 Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here