Víctor Moreno de Mislata guanya la XIX Travessia El Perelló-Les Palmeres

0
355

Víctor Moreno Vidal, del Club Piscis de Mislata, va ser el guanyador de la XIX Travessia de natació entre El Perelló i Les Palmeres – Trofeu Segundo Castelló, celebrada dissabte passat. 330 nadadors van prendre l’eixida amb el mar en calma, a diferència de les últimes edicions d’esta prova. Malgrat el bon estat de la mar.

L’anècdota de la carrera va ser l’aparició d’un gran nombre de meduses que van provocar que uns 30 participants hagueren d’abandonar abans d’arribar a la meta. “Voldria agrair la col·laboració de les regidories d’Esports i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca per facilitar tota la infraestructura per a la realització d’esta prova.

També volem agrair la col·laboració dels clubs de Triatló i Peus Quets, així com la importantíssima labor realitzada per l’equip de salvament i socorrisme de l’Ajuntament de Sueca, que va atendre els nadadors conformen eixien de l’aigua per les picadures de les meduses”, ha assenyalat el president del club organitzador de la prova, el Club Natació Sueca, Pau Tomás.

Per a Tomás, la carrera va transcórrer “tal com estava previst des de l’organització, amb una puntualitat absoluta en l’eixida. A més, els nadadors van estar vigilats dins de l’aigua amb una cobertura màxima, gràcies a l’equip de voluntaris que els van acompanyar des dels seus caiacs, les embarcacions de Creu Roja i les de gent de l’organització”.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora d’Esports, Teresa Ribes, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als guanyadors de la prova en les diferents categories. En la classificació general, Víctor Moreno, amb un temps de 32.03, va ser el vencedor en esta edició; mentres que en la classificació femenina, la primera a arribar a la meta va ser, igual que en l’edició anterior, Silvia Martí Donet, del Club Natació Sueca, amb un temps de 34:09. Pel que fa a la classificació local, els primers a arribar a la meta van ser Miguel Grau Matoses, del Club Esportiu UPV Natació, amb un temps de 32:56, i Susi Tamarit Conejeros, del Club Natació Sueca, amb un temps de 40:51.

“Un any més, la prova ha resultat tot un èxit quant a organització i participació. Voldria donar les gràcies a totes les persones que han treballat i s’han bolcat perquè tot isquera bé”, ha afirmat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

L’arribada dels nadadors a l

V. Moreno amb les autoritats i organitzadors

a meta va comptar amb un grandíssim seguiment per part de familiars, amics, veïns i estiuejants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here