El Comité de Disciplina del PP anula les expulsions de l’alcalde i dos regidors populars d’Alberic

8
922
Soler amb Rus ahir a Sueca

 

Carratalá (esquerre) i Sala (dreta)

Blai Albarracín

El Comité de Disciplina i Garanties del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, arran les diligències del instructor nomenat, per esclarir, en el procés de la “posible expulsió” de l’actual Alcalde d’Alberic, Antonio Carratalá i dels regidors Benjamin Nogués Ortega, i Francisco Bernal Orduño, ha comunicat a través de la seu de Génova, “l’anulació” de tot el procés d’expulsió que desde el Partit Popular de la provincia de València, que presidix Alfonso Rus, habia estat comunicat durant mes de dos anys.

El Comité de Disciplina i Garanties de la Comunitat Valenciana, encara no s’ha pronunciat davant la denuncia de les “presuntes irregularitats” financeres, de gestiò i administratives, comeses per la Comissión Gestora que presidia Blai Albarracin Alborch, i conegudes per Rafael Soler Vert, President de l’executiva comarcal de la Ribera Alta.

 Moltes coses, tindrá que aclarir davant els militants/afiliats del PP d’Alberic, Blai Albarracín i la resta dels membres que componien dita Comissió Gestora, coneixedores de les “presuntes irregularitats”.

La notícia ha caigut com una bomba al poble d’Alberis sobre tot a l’agrupació local, on alguns afiliats al PP, opinaven este matí que «deurien  demanar responsabilitats polítiques i econòmiques davant  els desgavells fets per la Comissió Gestora».

La decissió suposa un fort colp per al president del PP a la Ribera Alta, Rafael Solerc que va apostar clarament per Faustí Sala i Blai Albarracín en el conflicte amb Toño Carratalá i la resta de regidors populars. Un Soler recolzat totalment pel màxim mandatari del PP provincial, Alfonso Rus que, anit va rebre un bany de multituds a Sueca davant Alberto Fabra i el president del PPCV, Serafin Castellano. Un Castellano que li ha infringit una derrota al seu directe rival, l’alcalde de Xàtiva.

 Eduardo Sala / corresponsal

8 Comentarios

  1. ‘Aquellos barros trajeron estos lodos’, que esperaba el sr.Soler. ‘El’, vecino de Alberic, conocedor de sus gentes, persona afable y comprometida con nuestros vecinos, gran sabedor de sus problematicas y de sus inquietudes, en definitiva, el personaje ideal para tomar decisiones en nuestro municipio. ‘El’ pone y quita rey y se pasa por el ‘forro’ todo lo que dicen nuestros paisanos. Menos ‘caudillos’ Sr. Soler que Franco ya se murio. Ahora tiene un ‘marronazo’ que no convence a nadie. y no se merece menos, lastima que lo pague el PP de Alberic que esta echo ciscos y dudo que tenga arreglo. Todo tuyo MACHOTE!

  2. Arrea cotxero, ara que vas a dir Blayet, yo ja avisaba quant sen va anar de Genoves, ale Alberic ja tingueu al vostre Salvador. Blai si tingueres vergonya dimitiries.

  3. Si tingueres vergonya Rafa Soler dimitiries, lo unic que has fet es lios en tota la comarca, i damunt no vols reconeixerlos. Lo de Alberic es de vergonya,, pero Cotes,Carcaixent, Villanova, tens lios en tots els pobles, i lo unic que fas es enmerdaro mes. Me alegre que lis hagen donat la rao als de Alberic,me pareixen gent honra, avore si en el resto de comarca is mes gent aixina.

  4. Ostia que fort! me alegre, ya era hora que ficaren en el puesto al Blai este, menut caradura, pues no ha fet mal en Genoves i ara volia fer lo mateix en Alberic, este com sempre enganyant alli per on pasa, enhorabona a la gent de Alberic, avore si vos pugueu llevar de damunt a este caradura pero no mos el envieu a Genoves que aci ja hem tingut prou.

  5. No patiu els de fora que açi en Alberic mos coneguem tots i el blayet no crec que enganye a molts. De moment a aconseguit per designacio divina (vease comentari anterior) ser el president del partit popular en el poble i junt al Sr. Faustino (un atre tocat per la ma de Deu) van a pujar el partit als altars. Per ara tenen uns cuants lacayos al seu costat que a cambit d’una gorra els faran tota la feina i mentres ells a colocarse medalletes en Valencia(que tan vist entrar!).
    Eixa era l’idea! Lo que passa es que el temps i el poble col.loca a cadascu al seu lloc. Mentres l’alcalde fense el bo i frotanse les mans( un atre). Gracies a estos personatges el PP en Alberic te els dies contats.

  6. Desde la seu de Genoa???? que ridicul eres, que eres periodista (que no eres) o nomes vols fer la pamplina a l’alcalde que hi ha ara i que recorde que la gent del poble no el vota a ell.

  7. Uns quants si tingueren vergonya dimitirien, ja esta be de dirmos mentires, no els habvien tirat del PP. Ja esta be de estos partits que si ix uno que se’n ix un poquet del guio, tots a per ell. Un poquet de democracia es lo que fa falta en els partits i menos dictadura, de ordeno i mando. Me alegre moltisim que lis hagen donat la rao als de Alberic, per una vegada una noticia que me fa creure un poc que encara ni ha un poc de honrades en la politica.

  8. Que jo recorde a Faustino tampoc el votaren quan va fer dimitir a Enrique CArpi en la sombre amenazant-lo en una mocio de censura?? i despres la ejecutiva local tampoc el elegirem com a candidat i mos el imposarem. Ma ja esta be, que dugueu masa temps ficant a Faustino com el santet, i al que li ha vingut de categoria aço era a Blai, que com no el volien en Genoves se’n ha vingut a Alberic aprofitant la polemica i ale president sin comenrlo ni beberlo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here