Els videojocs tanquen l’Estiu Jove de Carcaixent

0
216

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la regidoria de Joventut, conclou este divendres la X edició de l’Estiu Jove amb una Nit d’Oci Alternatiu centrada en els videojocs. La nit, que començarà a les 7 de la vesprada i acabarà passades la 1 de la matinada al passeig de Carcaixent, comptarà amb una gran quantitat de televisors, consoles, videojocs, merchandising, torneigs i regals per a tota la gent que vulga participar.

L’Estiu Jove ha agrupat enguany al voltant de 160 participants distribuïts entre les activitats que s’han dut a terme del 24 de juny al 12 de juliol. Enguany, la Regidoria de Joventut ha organitzat una àmplia oferta d’activitats que han inclòs 4 tallers diferents (2 de fotografia, 1 de creació de còmics i videojocs i 1 d’elaboració i decoració de pastissos galetes), 1 curs de mediador en consum i abús de drogues, a més de la IX edició del campionat de trivial i la jornada especial de donació de sang.

Conjuntament amb la Regidoria de Joventut, el Consell de la Joventut de Carcaixent ha organitzat també 2 tallers, un d’introducció al drapet i ganxet i l’altre de producció de conserves dolces i salades, que han tingut un gran èxit.

A més dels tallers, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha volgut participar amb l’Ajuntament de Carcaixent organitzant 2 xarrades per als joves sobre els recursos de l’IVAJ per a estudiar a Europa i les oportunitats que existixen per a eixir a l’estranger. També, el Centre de Voluntariat Fundar de la Ribera Alta ha col·laborat en l’Estiu Jove amb un col·loqui sobre el que significa ser voluntari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here