Tot a punt per a la XIX Travessia El Perelló-Les Palmeres del dissabte

1
550

Arxiu

El pròxim dissabte  tindrà lloc la XIX edició de la Travessia de natació entre El Perelló i Les Palmeres – Trofeu Segundo Castelló, una de les proves més reconegudes a nivell autonòmic. L’eixida es produirà a les 9.30 hores, junt a l’escullera del Perelló, i l’arribada dels primers nadadors està prevista per a les 10 hores, a la zona del Bar Redó de les Palmeres. El nombre d’inscripcions supera ja les 300, però encara hi ha temps d’apuntar-se fins a divendres que ve.

El preu per a participar en la prova, que tindrà un recorregut de 2.400 metres, serà de 10 euros, per als nadadors federats, i de 13 euros, per als no federats. I, com en anteriors ocasions, una vegada finalitzada la prova d’adults, es durà a terme la travessia infantil, no competitiva, de 300 metres, en la que podran participar tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen.

La travessia, organitzada per l’Ajuntament de Sueca i el Club Natació Sueca, comptarà amb la col·laboració del Club de Triatló i Peus Quets. “En estos últims anys, el Club de Natació Sueca s’està bolcant encara més, cuidant al màxim tots els detalls des de l’organització, per a oferir als nadadors totes les facilitats possibles amb l’objectiu que disfruten de la prova i se senten còmodes. A més, la carrera estarà controlada per un equip de voluntaris que acompanyaran els esportistes en caiacs, junt a les embarcacions de Creu Roja i de gent de l’organització”, ha assenyalat Pau Tomás, president del Club Natació Sueca.

Els participants en la travessia rebran una camiseta i un gorro que lluirà, a més del logo del club organitzador, el d’Amnistia Internacional València ja que, a l’igual que en l’edició anterior, el Club Natació Sueca presta la seua col·laboració a esta organització. A més, facilitarà un xip als nadadors per a cronometrar els temps de la carrera electrònicament.

Segons Tomás, ja s’han inscrit en la travessia alguns dels millors nadadors en l’actualitat, com ara Víctor Moreno, Germán Malonda, José Luis La Rosa, o Silvia Martí, guanyadora de l’edició passada i membre del Club Natació Sueca. “També comptarem, per primera vegada, amb dos joves nadadors eixits de l’Escola del Club, com són Ignacio Maiques i Dídac Moncho”, ha assenyalat Tomás.

La regidora d’Esports, Teresa Ribes, ha assenyalat que “esta travessia suposa una de les millors proves esportives que se celebren, no sols en Sueca, sinó a nivell autonòmic, per estar plenament consolidada i considerada. Des de l’Ajuntament saben que compten amb tot el nostre suport, com sempre ha succeït. Desitge que disfrutem d’una bona mar i que la prova torne a ser tot un èxit de participació”.

La Travessia El Perelló – Les Palmeres és una prova puntuable per al Circuit d’Aigües Obertes de natació de la Federació Valenciana.

1 Comentario

  1. A partir d’aquest any optàrem per fer-la competitiva, amb el traçat conegut de Perelló-Palmeres de 2.300 metres o al revés, segons anys i propostes dels socis del club. Podem parlar de victòries locals a la travessia, com la de Beatriu Conca a l’any 2003.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here